Sincro

Könyvelés, Tanácsadás, Gépjármű ügyintézés

Könyvelési szolgáltatások

Vállaljuk társaságok, egyesületek, alapítványok és egyéni vállalkozások teljeskörű, pontos, naprakész könyvelését, bérszámfejtését, TB ügyintézését, adóbevallások és szabályzatok elkészítését, hogy megbízható, szakmailag helytálló és pontos adatokkal alátámogatott hátteret biztosítsunk ügyfeleink mindennapjaiban, legyen szó adózásról, vagy akár üzleti döntéstámogatásról.

Vállalatirányítási rendszerekkel (ERP) kapcsolatos tanácsadás

Ma már nem ritkaság, hogy kisebb cégek is saját vállalatirányítási rendszert üzemeltetnek. Cégünk a vállalatirányítási rendszer tanácsadáson belül pénzügyi, számviteli és kontrolling területeken tud segíteni amennyiben Ön a Dyntell programcsalád valamelyik termékével támogatja az üzletvitelét. Ha ilyen igénye van keressen bennünket!

Jármű ügyintézés és adásvétel

Cégünk több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik járművek teljes körű ügyintézésével és adás vételével. Vállaljuk frissen behozott autójának teljes ügyintézését műszaki vizsgától kezdve, regisztrációs adó ügyintézésén keresztül egészen a rendszáma felpattintásáig. Ajánlattal, kérdéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal.

Share This